Маленькі кіровоградці міряли протигази та каски рятувальників (фото)

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

Щоб безпека стала основою життя, виховувати її навики потрібно у дітей від самого малечку. Адже малі дослідники у своїх експериментах нерідко заходять так далеко, що потрапляють у біду.

Працівники служби порятунку дуже добре знають, якою непоправною трагедією можуть закінчитися невинні дитячі пустощі, тому і взяли собі за правило якомога частіше бувати у дитячих колективах, щоб подружити малечу з культурою безпеки.
18 квітня працівників відділу роботи з громадськістю Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій радо зустрічали вихованці дошкільного закладу №46 м. Кіровограда «Краплинка». Вихователі садочка радо підтримали ініціативу рятувальників і охоче включились у підготовку заходу: підготували з дітьми малюнки, танок. А проводити конкурси, вікторини і змагання з дітками старшому лейтенанту служби цивільного захисту Тетяні Мудрян допомагала весела Баба Яга. Бабця весь час намагалась підпалити казковий ліс разом з хатинками звірят і звала дітей допомогти їй, діставала з чарівної скриньки сірники, запальничку, інші небезпечні предмети і запрошувала малят погратися з нею. Та розумні малюки не погоджувались «співпрацювати» зі злюкою, натомість охоче відгадували загадки, продовжували фрази про безпеку, міряли протигази і каски рятувальників, гралися в пожежних.
Впродовж року малюків чекає ще не одна така акція. І не лише в садочках та школах обласного центру, а також і в районах. Адже немає нічого ціннішого, понад людське (тим більше дитяче) життя, а подібні заходи, підготовлені і проведені у тісній співпраці рятувальників і педагогів, як показує практика, є найдієвішим способом привчити дітей дбати про власну безпеку.

Маленькі кіровоградці міряли протигази та каски рятувальників (фото)


Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool