Максим Березкін: Чому б Кіровограду не стати легкоатлетичною столицею України?

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

В конференц-залі ресторану «Зірка» відбувся брифінг за участю заступника Міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула, президента Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадія Заболотного, президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, віце-президента ФК Миколи Тітова та директора Сергія Ольшевського щодо відкриття та подальшу ефективну експлуатацію стадіону.

 

 

Ігор Гоцул: «Стадіон набирає обрисів фінальної реконструкції. Це буде сучасний стадіон для спортсменів, для глядачів. Оптимізму додається після сьогоднішньої нашої екскурсії стадіоном. Намітили плани щодо відкриття стадіону і які змагання будуть. Найближчими днями ми формалізуємо ці дані і доведемо до відома. Кіровоградщина цього року побачить легку атлетику у всій красі. Ми розуміємо куди ми рухаємося. Це, можливо, наймасштабніший спортивний проект в Україні цього року, а можливо і в найближчі роки. І ми вдячні нашим друзям, які в не простий теперішній час знаходять можливість закладати фундамент світлого і оптимістичного майбутнього. Хочу передати символічну папку з документами щодо сучасного обладнання, яке сьогодні було доставлено в Кіровоград. Це обладнання на кілька сотень тисяч євро. Воно слугуватиме проведення змагань українського, міського районного та європейського рівнів».


Максим Березкін: «Про хід реконструкції не буду говорити. Ви маєте змогу слідкувати як тут все робиться. Ми рухаємося в замічені терміни і ні кого не підведемо. Коли було поставлено мету реконструювати стадіон і він буде не лише футбольним, а й легкоатлетичним. То була домовленість, що моя частина, як інвестора, реконструювати стадіон, Федерація легкої атлетики і Міністерство молоді і спорту України має забезпечити всім необхідним інвентарем. І мені дуже приємно, що наша держава в обличчі Гоцула Ігоря Євгенійовича виконує свої обіцянки і цей інвентар, який був сьогодні переданий, є першою частиною. Кіровоград став танцювальною столицею України. То чому б йому не стати легкоатлетичною столицею України?

Ігор Гоцул: «Ми домовилися, що в липні проводимо національні змагання з легкої атлетики. Далів наших планах і серпень, і вересень, і жовтень. Це і змагання, і збори національних команд. У липні стадіон буде повністю готовий. Що стосується дати, то нині ми уточняємо дату. Хотіли , щоб сюди приїхали серйозні гості і побачили стадіон».

 

Перед брифінгом керівництво ФК «Зірка» провело екскурсію по об’єктах, які реконструюються на стадіоні «Зірка».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool