Має ж бути депутатська відповідальність перед громадою, - Андрій Райкович

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Депутатський корпус міської ради не може налаштуватися на конструктивну роботу. Третє засідання четвертої сесії виявилося безрезультативним.

Міська рада не змогла затвердити зміни до бюджету міста на 2016 рік і розподілити таким чином майже 160 мільйонів гривень додаткових надходжень до міської скарбниці за результатами першого півріччя.

Міський голова Андрій Райкович вчергове звернувся до депутатів із закликом відкинути політичні амбіції і почати працювати на громаду.
- Ми постійно слідкували за виконанням міського бюджету, наповнювали його – це складний процес, - акцентував увагу депутатів очільник міста. – Ми завжди приймали рішення на користь громади, яка довірила нам управління міським господарством. Сьогодні ми впритул наблизилися до реалізації багатьох важливих програм в ЖКГ, освіті, охороні здоров’я, транспорті. Реалізація цих програм можлива лише за відповідного фінансового ресурсу. Термінового фінансування потребують роботи з ремонту аварійної дамби, ремонти в школах необхідно завершити до першого вересня, закупівля двадцяти тролейбусів є складним з точки зору тендерних процедур процесом. Що ми скажемо людям після такої роботи у сесійній залі? Що ми не можемо розділити гроші громади, які мешканці міста зібрали у казну?
- Що заважало Вам, як депутатам після оприлюднення проектів рішень працювати з ними, ставити питання, знаходити відповіді і узгоджувати дії?, - звернувся Андрій Райкович до представників депутатського корпусу. – Чому ці питання виникли безпосередньо в сесійній залі? Має ж бути депутатська відповідальність перед громадою? Кожне таке неприйняте рішення поглиблює недовіру громади до влади.

Двічі міський голова ставив на голосування проект рішення і двічі голосування було не результативним. На підтримку змін до бюджету знайлося лише 20 голосів при необхідних 22 – ох.

Міський голова оголосив перерву в роботі сесії до завтра, 30 липня. Четверте засідання четвертої сесії розпочнеться о 10.00.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool