Людям увірветься терпець. Скоро Яценюк сам тікатиме з країни, - Яровий

Лютий 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Ситуація, яка останні два роки спостерігається у Голованівському районі, вкрай критична.

Уряд Яценюка замість обіцяного підйому сільських територій, їх вщент руйнує, приймаючи рішення про оптимізацію освітньої й медичної мереж, а місцева влада «на ура» виконує такі злочинні постанови. Сьогодні в районі вони «реформують» школи й лікарні, «децентралізують» території, а що буде завтра – нікого не хвилює, констатує заступник голови обласної організації «Опозиційного блоку» Олександр Яровий

– Щоб зрозуміти «реформаторські» здібності Яценюка і районної влади, яка їх реалізує, далеко ходити не треба. Достатньо заїхати в село подалі від райцентру – ФАП якщо є, то в занедбаному стані, школа тримається на голому ентузіазмі вчителів і батьків… Але вони хочуть людей і цього позбавити! Роботи нема. Землю відбирають… Людям уже рветься терпець. Скоро і Яценюк, і голова району Голімбієвський і інші «оптимізатори» й «реформатори» самі тікатимуть з країни, бо наробили людям вже занадто, – заявив Яровий.

Він додав, що сьогодні сотні активістів із сіл приїхати пікетувати сесію районної ради. Люди стали на захист своїх навчальних закладів.

– Опозиція усіляко підтримує людей. Так само «Опозиційний блок» виступає за повне збереження Побузької дільничної лікарні. Там мають намір «оптимізувати» операційно-гінекологічне відділення. Цього не можна допустити, – наголосив Яровий.

– Їхні «реформи» народу вже поперек горла стоять. Вони вже досить «напрацювали». До влади мають прийти професіонали. Зараз невідкладно треба піднімати економіку, реанімувати села і рухатися вперед. Якщо реформи – то реальні, ефективні. Якщо децентралізація – то така як має бути, яка дійсно допоможе регіонам подолати кризу, відновити соціальну політику, а не та, яку нав’язують. Ми на боці людей. Сьогодні збираємо підписи, аби нарешті припинити цей цирк. Люди не хочуть їхньої децентралізації, – зауважив Яровий. – Зміни до бюджету, зміни до Конституції, представлені опозицією, – це перше і основне, що потрібно сьогодні зробити.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool