Луцьк: до уваги журналістів!

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Шановні журналісти! Культовий рок-гурт «Кому Вниз» дасть прес-конференцію напередодні свого концерту у Луцьку. До обласного центру Волині рокери приїдуть, аби виступити на благодійному концерті.

У суботу, 16 березня о 17:00 у конференц-залі палацу культури міста Луцька (I поверх) відбудеться прес-конференція культового гурту «Кому Вниз». Музиканти виступлять на благодійному концерті 16 березня в якості хед-лайнерів. Захід організовують, аби зібрати кошти на лікування 14-річної лучанки Яринки Малаховської, яка хворіє на рак лімфовузлів 4 стадії.
Тож, запрошуємо усіх представників ЗМІ 16 березня о 17:00 прийти у палац культури та задати свої запитання динозаврам українського року.


Контактна особа: Зю Побережнюк
Тел. : +38 093 119 85 44;
+38 066 603 19 17;
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool