Луганська область: під загрозою ножа у чоловіка забрали гроші та заволоділи автомобілем

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Об 11 годині ранку в черговій частині Алчевського МВ ГУМВС України у Луганській області пролунав дзвінок. 32-річний чоловік розповів, що троє невідомих напали на нього й під загрозою ножа забрали гроші та заволоділи автомобілем «ВАЗ-2109».

Як розповів потерпілий, на нього здійснили напад троє молодиків і, погрожуючи ножем, зв'язали його, вивезли на Орлови стави, де забрали гроші в сумі п'ять тисяч гривень, а потім викинули його посередині міста з машини, а самі поїхали на його транспортному засобі.

На розкриття цього зухвалого злодіяння були зорієнтовані всі працівники міськвідділу. У алчевських правоохоронців тісно налагоджений зв'язок з населенням, і незабаром була отримана оперативна інформація про те, що викрадений автомобіль бачили на одній з вулиць міста. До місця ймовірного знаходження «дев'ятки» миттєво виїхали працівники підрозділів кримінального блоку міліції та ДАІ Алчевського міського відділу міліції.

І незабаром викрадений автомобіль був виявлений. Спроби угонщиків втекти від працівників міліції закінчилися для них повним фіаско. Так, завдяки вмілим діям оперативних працівників міськвідділу – молодшого лейтенанта міліції Дмитра Фісенка, старших лейтенантів міліції Дмитра Мальцева, Дениса Півоварова і Євгена Прядка, а також співробітників ВДАІ капітанів міліції Володимира Соболєва й Сергія Скляра, у найкоротший термін були затримані всі троє угонщиків. З моменту отримання повідомлення до затримання зловмисників минуло всього двадцять п'ять хвилин.

Затриманими виявилися місцеві молодики, які ніде не працюють, але вже мають за плечима судимості за вчинення грабежів і розбійних нападів.

Наразі зловмисників затримано, їм повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно ч. 2 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», що інкримінується зловмисникам, тепер їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Подальшу їхню долю визначить суд, повідомляє сайт Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool