Луганська область: на даху сталося обвалення залізобетонного перекриття

Жовтень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

О 13 год. 06 хв. 17 жовтня в м. Луганськ на вул. Ватутін, 89, на території ПАТ „Глорія Джинс” у двохповерховій будівлі, під час проведення будівельних робіт на даху, сталося обвалення залізобетонного перекриття крівлі на площі 48 кв.м. над приміщенням їдальні, яка розташована на другому поверсі.

Внаслідок обрушення загинула 1 особа (1959 року н.р.), тіло якої о 14 год. 40 хв. вилучено з під завалу. Для проведення рятувальних робіт всього залучалося 23 од. техніки та 141 чол., у тому числі від ДСНС – 18 од., техніки та 101 чоловік. Причина обрушення – встановлюється.На місці події працювала оперативно група Головного управління ДСНС в Луганській області, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool