Луганськ: вибух газу в 13-ти поверховому житловому будинку (ВІДЕО)

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

11 серпня о 12:27 до Головного управління ДСНС у Луганській області надійшло повідомлення про вибух газу в 13-ти поверховому житловому будинку за адресою вул. Шевченко, 4.

У результаті вибуху зруйноване перекриття в трьох квартирах на 5-му та 6-му поверхах, а також частково фасадна стіна будинку. Вибуховою хвилею вибиті віконні та балконні рами в 2-х під’їздах та в сусідніх будівлях.

Рятувальниками з-під завалів врятовано 6 осіб, серед яких двоє дітей, яких після після надання невідкладної медичної допомоги доправлено до лікарень Луганська. Загалом з травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів Луганська госпіталізовано 10 осіб, з них 3 дитини (1 дитина у тяжкому стані). В одній з квартир бійцями ДСНС знайдено тіло загиблого чоловіка (1945 р.н.). Перевіряється інформація щодо можливого знаходження під завалами 73-річної жинки. Заради безпеки евакуйовано 60 мешканців будинку.

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Психологічною службою надається необхідна допомога постраждалим мешканцям будинку. Розселення мешканців постраждалих квартир проводиться у гуртожиток Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Для ліквідації наслідків вибуху залучено 79 рятувальників ДСНС та 21 одиниця техніки. Всього на місті події працюють 164 особи та 43 одиниці техніки. Наразі тривають роботи з розбирання завалів та закріплення будівельних конструкцій. Причина та обставини надзвичайної події встановлюються, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool