Локомотивне депо Котовськ Одеської залізниці - переможець галузевих змагань

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Трудовий колектив Котовського локомотивного депо посів перше місце у Дорожньому змаганні між структурними підрозділами локомотивного господарства Одеської магістралі та переміг у галузевому змаганні між локомотивними депо залізниць України.

13 березня 2014 року на території локомотивного депо Котовськ відбулися урочистості з нагоди перемоги трудового колективу депо у галузевому змаганні за результатами роботи локомотивних депо України у 2013 році. Привітав із перемогою працівників депо начальник Головного управління локомотивного господарства Юрій Білоус, який у своїй промові зазначив, що він завжди відзначав дбайливе ставлення до електровозів в будь-яких аспектах: культурне, технічне утримання та технологічне. «Під час кожного підведення підсумків змагання протягом останніх 5-10 років ваш колектив стає якщо не переможцем, то лідером», - підкреслив Юрій Білоус та вручив начальнику депо Сергію Яворському перехідний прапор та почесний диплом.
У свою чергу начальник служби локомотивного господарства Жан Лебедєв передав трудовому колективу депо вітання з перемогою від начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна і подякував за трудові здобутки та допомогу у розвитку інших локомотивних депо магістралі – Христинівка та Шевченко.
Із словами вдячності за високу оцінку роботи виступив начальник локомотивного депо Котовськ Сергій Яворський, який висловив упевненість, що працівники депо ще довгий час зможуть не лише виконувати поставлені керівництвом залізниці завдання, а й з честю нести почесне звання залізничника України і локомотивного депо Котовськ.

*Довідка
За 2013 рік працівники Котовського локомотивного депо Одеської залізниці відремонтували 30 електровозів у об’ємі ТР-2 та ще 30 одиниць у об’ємі ТР-3 (серед яких ВЛ40у, 2Л5, 2С5К, ВЛ80с). Виконання ремонту основних фондів, зокрема утеплення фасадів, ремонт у цехах, будівлях, становив на 9,5% більше плану. Експлуатаційні витрати, у тому числі економія електроенергії на локомотивну тягу становила до плану 2,2млн. кВт. год (на 1,2% більше від запланованого), а економія палива на локомотивну тягу – 42 тонни умовного палива (на 1,4% більше плану).
На балансі локомотивного депо Котовськ знаходяться 85 одиниць верстатного обладнання, а також експлуатується вантажопідйомне обладнання, зокрема 33 мостові крани, два козлових крани, два автомобільних крани та ще 16 одиниць інших кранів: консольні, електротельфери тощо.
На сьогоднішній день колектив локомотивного депо Котовськ становить 1386 працівників, серед яких 597 працівників локомотивних бригад, 269 слюсарів по рухомому складу та слюсарів-електриків з ремонту електрообладнання, 77 слюсарів з огляду та ремонту локомотивів на ТО-2 та 443 представники інших професій. Протягом 2013 року 17 працівників депо були відзначені почесними нагородами Одеської залізниці, Укрзалізниці, Міністерства інфраструктури України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool