Літературний клуб «Ліра» запрошує!!!

Квітень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

19 квітня 2012 року в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка відбудеться засідання літературного клубу «Ліра»

19 квітня о 17:00 годин відбудеться засідання клубу «Ліра» на тему: «Тому, хто помер на світанні» (до 70-річчя від дня народження Валерія Гончаренка).

На захід запрошено членів клубу «Сівач», який свого часу вів В. Гончаренко: А.Корінь, В.Сідніна, А.Юрченка, Р.Любарського, а також місцевих письменників: В.Бондаря, Д.Танського, С.Колєснікова, В.Шила, А.Черниша, О.Косенка.
В.Гончаренко – автор поетичних книг «Червоний Волосожар», «Кроки», «Дума про отчу землю», «Промінь», «Шлях до джерела», «На розі полудня», «Цар Санько і кіт Сонько», «Парад химер». Член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, лауреат обласної літературної премії ім. Ю.Яновського / за поему «Дума про червоного вершника»/.
У 2000 році започатковано обласний літературний конкурс ім. Валерія Гончаренка.


Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка за адресою:
м. Кіровоград, вул. Декабристов 6/15
тел./факс 22-74-45 Савенко Лариса Миколаївна, директор бібліотеки
тел.: 22-77-93 Ленченко Олександра Федорівна, головний бібліотекар відділу абонементу
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool