Література рідного краю

Травень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1642 | Коментарі: 0

Презентація альманаху «Літературна Кіровоградщина» відбулася в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського. Альманах вийшов у рамках ініціативи губернатора Сергія Ларіна «Література рідного краю».

На презентації автори читали свої поезії, а сюрпризом для учасників було виконання пісень на слова віршів альманаху.
Варто зазначити, що це вже четвертий альманах «Конгресу літераторів України», голова якого письменник та журналіст Анатолій Петрович Юрченко.
В «Літературній Кіровоградщині» кожен зможе знайти щось для себе. У цій книзі зібрані поезія, проза, гумор, сатира та інші роботи наших земляків – Р. Любарського, А. Курганського, О. Надутенко, Д. Танського, А. Кримського та багато інших. Твори написані українською та російською мовами. Альманах можна буде знайти в кожній бібліотеці області, а також на полицях Єлисаветградського книговиру.

Марія Котеля
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool