Лист підтримки для батальйону «Кіровоград»

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

Працівники органів внутрішніх справ області за доброю традицією взяли участь в урочистих заходах, присвячених початку нового навчального року.

До підшефної Кіровоградської школи-інтернату, ліцею «Сокіл» завітав начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Володимир Ярошенко. Від імені керівництва Управління він привітав учнів та їх рідних зі святом, а також звернувся зі словами вдячності до педагогів та директора навчального закладу.

- Хочу подякувати керівництву та педагогічному колективу школи за їх самовіддану працю. Ви і надалі можете розраховувати на нашу всебічну підтримку і допомогу, а учням бажаю зростати слухняними, добре вчитися, шанувати працю своїх вчителів та бути справжніми патріотами нашого краю і народу, – зазначив Володимир Дмитрович.
З нагоди свята від Управління МВС України в Кіровоградській області правоохоронці подарували навчальному закладу принтер.
У свою чергу, педагогічний колектив, батьки та школярі повідомили про створення для бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» «Листа підтримки».

Працівники органів внутрішніх справ області за доброю традицією взяли участь в урочистих заходах, присвячених початку нового навчального року.


Нині в зоні проведення АТО у складі спецпідрозділу несуть службу батьки деяких учнів так кілька колишніх випускників школи-інтернату, тож земляки вирішили їх підтримати, надіславши листа, аби бійці знали, як ними пишаються та як чекають їхнього повернення вдома.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool