Лісові ресурси Кіровоградщини збагатили скарбницю на 2,7 млн. грн.

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

З цієї суми місцеві бюджети області отримали 2,3 млн.грн, що на 7,5 % більше, ніж за 8 місяців минулого року. Державний бюджет України отримав 0,4 млн.грн., що також перевищує минулорічні показники на 7,7 відсотки.

Ці кошти сплатили 9 державних лісогосподарських підприємств нашої області, які користуються лісовими ресурсами загальнодержавного значення.
Нагадуємо, що порядок сплати збору за спеціальне використання лісових ресурсів регламентується статтями 329-334 Податкового кодексу України.
Об’єктом оподаткування збором є деревина заготовлена в порядку рубок, а також під час поліпшення якісного складу лісів, розчищення лісових ділянок, другорядні лісові матеріали (пні, кора), та побічні лісові користування (заготівля сіна, випасання худоби, заготівля горіхів, грибів, ягід тощо.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool