Лісівники пройшли перевірку знань своєї справи! (ФОТО)

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1377 | Коментарі: 0

Представники Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства провели навчальний семінар-нараду для лісівників зі всієї області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Разом із головними лісничими, інженерами з охорони і захисту лісу, інженерами лісових культур, інженерами лісового господарства державних лісогосподарських підприємств, лісничими представники управління обговорили важливі питання: стан лісонасіннєвої справи та лісокультурного виробництва, охорони лісів від пожеж та самовільних рубок, захисту лісу від хвороб та шкідників, основ планування та проведення рубок формування і оздоровлення лісів. 

Завідувач сектору лісорозведення Лариса Романська звернула увагу присутніх не те, що всі лісогосподарські підприємства області повинні бути повністю готовими до пожежонебезпечного періоду. Крім цього, всі підприємства повинні розпочати обстеження насаджень, аби попередити зараження масивів шкідниками та хворобами.
Головний спеціаліст сектору лісорозведення Валентина Роздєльська нагадала про правила оформлення технічної документації відповідно до вимог Інструкції з проектування, технічного приймання та обліку лісокультурних об’єктів. Вона коротко зупинилася на стані лісонасіннєвої справи та наголосила на тому, що правильно виконаний відбір, оформлення та своєчасне відправлення на аналіз лісового насіння дають можливість виокремити найякісніше для подальшого використання.
Провідний спеціаліст сектору лісорозведення Володимир Мінич обговорював з державною лісовою охороною порядок планування та проведення рубок формування та оздоровлення лісів: рубок догляду, рубок переформування, санітарних, лісовідновних та ландшафтних рубок, а також рубок, пов’язаних із реконструкцією.
Завідувач сектору юридичного забезпечення та контролю Тетяна Коваленко зупинилася на необхідності точного планування оформлення державних актів на землю. Вона запевнила, що необхідно постійно співпрацювати із сільськими та селищними радами, райдержадміністраціями.
Тетяна Коваленко запропонувала присутнім пройти невеликий тест на правильність оформлення матеріалів з адміністративних правопорушень, під час якого лісівники продемонстрували вміння складати правовстановлюючі документи.
В кінці семінару на лісівників чекав своєрідний залік з основних питань, що розглянули в цей день. Підвівши підсумки кількагодинної зустрічі, перший заступник начальника – головний лісничий обласного управління Наталія Ревенко зазначила, що всі працівники показали достатні знання. «Лісівники ще раз довели, що вони є справжніми професіоналами лісової справи, а тому галузь – у надійних руках,» – підсумувала Наталія Олександрівна.


 Лісівники пройшли перевірку знань своєї справи! (ФОТО)

Лісівники пройшли перевірку знань своєї справи! (ФОТО)

Лісівники пройшли перевірку знань своєї справи! (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool