Лісівники провели навчання з охорони праці для майстрів лісу

Грудень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

30 листопада в Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулись навчання для майстрів лісу з усіх лісогосподарських підприємств області.

На навчанні були присутні працівники, що керують роботами підвищеної небезпеки, а тому головний спеціаліст сектору використання лісових ресурсів Анатолій Кріпака, який проводив ці навчання, наголосив на важливості всебічних теоретичних та практичних знань з охорони праці.
На початку навчань майстри лісу переглянули відео про надання першої медичної допомоги та на спеціальному манекені людини мали змогу потренуватися з проведення реанімаційних заходів.
Перед початком перевірки теоретичних знань з охорони праці присутніх привітала начальник обласного управління Наталія Ревенко. Вона зазначила, що саме ця лісівнича професія – майстер лісу – є фундаментом нашої справи.
Заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду Віталій Заніздра наголосив, що травматизм на виробництві – те питання, яке не втрачає своєї актуальності ніколи, а тому необхідно постійно працювати над підвищенням рівня знань як виконавців, так і керівників робіт.
На перевірку знань завітав начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці Держгірпромнагляду по Кіровоградській області Олександр Золенко, а також спеціалісти управління та представники обласної профспілкової організації працівників лісового господарства.
За результатами своєрідного іспиту всі майстри впоралися із завданнями та пройшли перевірку знань, продемонструвавши добрі знання, а це доводить, що вони завжди напоготові у їхній щоденній нелегкій справі.

А. Кріпака, головний спеціаліст сектору використання лісових ресурсів Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool