Лісівники Кіровоградщини планують створити майже 1300 га нових лісів (ФОТО)

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

13 січня в обласному управлінні лісового та мисливського господарства зібралися головні спеціалісти з усіх лісогосподарських підприємств області, аби підбити підсумки річної діяльності та обговорити стратегію роботи та план основних заходів на 2012 рік зі створення захисних лісових насаджень, а також полезахисних лісових смуг. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Семінар-нараду зі спеціалістами проводили заступник начальника обласного управління Наталія Ревенко, завідувач сектором бухгалтерського обліку Марина Слюсарова та старший статист сектору економіки та фінансів Людмила Усата. Спеціалістів коротко ознайомили з узагальненими результатами роботи лісового господарства області за основними напрямами. Основну увагу було приділено обговоренню та затвердженню пріоритетних завдань на рік, розробці вірних стратегій виконання поставлених завдань із доведення лісистості області до оптимального рівня.

У 2012 році на території області, враховуючи наявні придатні до залісення землі, лісівники планують створити майже 1700 га лісів, з яких 1285 га – це нові лісові насадження, а також 395 га – відновлення лісу на зрубах. Під час семінару-наради планові обсяги посадки було від кореговано, аби досягти оптимального рівня в межах кожного лісового господарства. Рівномірність поширення лісів на території регіону вкрай важлива для підтримання екологічної стабільності, а тому таке точне, ретельне планування враховує не тільки наявні площі придатних земель, а й природні умови. Це, в свою чергу, дає гарантію, що робота лісівників буде ефективною і лісові культури виростуть у справжній зелений щит благодатних Кіровоградських земель.

Лісівники Кіровоградщини планують створити майже 1300 га нових лісів (ФОТО)

Лісівники Кіровоградщини планують створити майже 1300 га нових лісів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool