Ліси Кіровоградщини під щоденним наглядом (фото)

Серпень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

7 серпня співробітники Управління Держтехногенбезпеки спільно з Територіальним управлінням МНС, УМВС в області, обласним управлінням лісового та мисливського господарства провели рейдову перевірку Олександрівського лісництва.

Фахівці перевіряли як виконується розпорядження голови облдержадміністрації про заборону відвідування громадянами лісів у період найвищої пожежної небезпеки. Учасники рейду переконалися, що усі в’їзди до лісу перекрито шлагбаумами, встановлено застерігаючі стенди, зроблено захисні мінералізовані смуги. У лісництві в наявності спеціальна техніка для боротьби з пожежами, яка в таку спекотну погоду перебуває у режимі цілодобового чергування. Лісівники здійснюють щоденні обходи закріплених територій.
Шановні громадяни! Без розуміння складності ситуації та суворого дотримання кожним із нас вимог пожежної безпеки захистити ліси від вогню неможливо. Будьте відповідальними та бережіть довкілля!
 

Управління Держтехногенбезпеки
та Територіальне управління МНС в області

Ліси Кіровоградщини під щоденним наглядом (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool