«Єлисаветградський книговир» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

В Кіровоградському обласному художньому музею в залі сакрального мистецтва відбулася зустріч з Преосвященнішим єпископом Кіровоградським і Новомиргородським Іоасафом в рамках проекту «Єлисаветградський книговир».

Захід відбувся в рамках ініційованої нещодавно акції «З моєї бібліотеки», в ході якої відбувається презентація книг, які учасники акції рекомендують почитати та відпускають у вільний книгообмін.
Владика Іоасаф презентував в книговир книгу «Слово пастиря», авторства Святого Патріарха Кирила та розповів чому саме цю книгу варто прочитати і чим вона може бути корисною для широких верств населення.
Окрім того під час спілкування Преосвященнішого єпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа із присутніми піднімалися питання духовності, віри, правил дотримання посту, розвитку та функціонування недільних шкіл, виховання підростаючого покоління, доцільності вивчення у школах «Закону Божого» та християнської етики, ін.
В рамках зустрічі всі бажаючі мали можливість обміняти свої книги на книгу «Слово пастиря».
Під час заходу свій вірш «Іоан Предтеча» (із Біблійного циклу) презентував відомий кіровоградський поет, прозаїк, журналіст Роман Любарський.

Зустріч організували Кіровоградський обласний Інформаційно-ресурсний центр, Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви та Кіровоградський обласний художній музей.

Довідково: Поличку Єлисаветградського книговиру в Кіровоградському обласному художньому музеї було відкрито 15 грудня 2011 року. Першими своїми книжками доповнили поличку в музеї Дмитро та Віталій Капранови.


Ганна Осіпова – заступник директора з наукової роботи Кіровоградського обласного художнього музею

«Єлисаветградський книговир» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool