Ліквідація наслідків стихії на Кіровоградщині

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Снігова стихія не оминула й Кіровоградщину, але масштабних відключень електроенергії вдалося уникнути.

Далеко не останню роль у цьому відіграло те, що кожного року підрозділами компанії виконуються великі обсяги ремонтів та обслуговування електромереж, розчищаються сотні кілометрів трас повітряних ліній, виконуються інші планові технічні заходи. Результатом цієї планомірної і послідовної роботи є підвищення здатності мереж опиратися стихії.

Так, станом на 6-00 19 січня повністю були відключені 6 повітряних ліній напругою 10 кВ.
Станом на 13-00 частково знеструмленими залишаються 3 ПЛ-10 кВ у Добровеличківському (села Михайлівка і Новомиколаївка), Олександрійському (села Тарасівка і Пахарівка) та Новоархангельському (село Покотилове) районах. Перепоною для більш оперативного відновлення електропостачання є занесені снігом підступи до місць пошкоджень ліній. Зокрема, в Добровеличківському районі енергетики змушені буквально пробиватися через чи не двометровий сніговий покрив, який утворився в низині.
Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

Сергій Богомільчук
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool