Лікарі Кіровоградщини визначили найсильніших

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

Працівники закладів охорони здоров’я Кіровоградщини визначали кращих у своїх рядах шахістів і шашистів.

У турнірі, організованому Кіровоградською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, взяли участь 75 спортсменів.
У змаганнях із шахів серед чоловіків переміг Анатолій Махно (с. Стара Осота), на другому місті фінішував Віктор Мережко (м. Олександрія), третім став Григорій Кравчук (м. Новоукраїнка).
Серед жінок-шахісток перемогла Ольга Барилюк (м. Олександрія), срібну медаль виборола Наталія Артеменко (м. Кіровоград), на третьому місці завершила змагання Наталія Тертична (м. Кіровоград).
У змаганні з шашок серед чоловіків перше місце виборов Микола Масленніков (м. Олександрія), друге місце зайняв Дмитро Гавриленко (с. Стара Осота), третє місце посів Михайло Скорик (м. Кіровоград).
У турнірі з шашок серед жінок золоту медаль завоювала Олена Шлапак (м. Долинська), срібною призеркою стала Світлана Бутович (м. Олександрія), на третьому місці фінішувала Анна Дудніченко (м. Долинська).
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, кубками та грошовими призами від Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool