Легкоатлетична слава Кіровоградщини об’єднує

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадій Заболотний провів робочу зустріч із головою ради ветеранів спорту і війни Олександром Березаном.

Ключова тема зустрічі - видання першої в області друкованої книги «Легкоатлетична слава Кіровоградщини», на сторінках якої розповідатиметься про найважливіші етапні події з багатої легкоатлетичної спадщини області, згадуватимуться імена тих, хто складає спортивну славу і гордість Кіровоградщини.
Спілкуючись із головою ради ветеранів спорту і війни, Геннадій Заболотний також наголосив на важливості популяризації серед молоді легкої атлетики.
- Ми маємо об’єднати наші зусилля для гідного виховання майбутніх легкоатлетів Кіровоградщини, адже залучення із дитячого віку до занять спортом формує звичку на все життя. Тільки за таких обставин ми сформуємо справжнє чемпіонське ядро регіону, - підкреслив під час розмови президент ФЛАКО.
У робочій зустрічі також взяв участь віце-президент обласної федерації легкої атлетики Олег Соколовський.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool