«Легенди карного розшуку Кіровоградщини»

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 2248 | Коментарі: 0

Книга з однойменною назвою з тиражем у 350 екземплярів цієї осені побачила світ у Кіровограді.

Це єдине у своєму роді друковане видання про історію міліції краю, що відображена через призму історії карного розшуку. Автор книги – пенсіонер органів внутрішніх справ області, розшуковець із понад 30-річним досвідом роботи, член Національної спілки журналістів України – Веніамін Янішевський.
Над своїм дітищем Веніамін Михайлович трудився більше трьох років. Створив більше 30 нарисів, проілюстрував їх 130-ма фотографіями, окремі з яких є справді унікальними.
Крок за кроком, буквально по крупинках автор збирав відомості про колишніх правоохоронців, адже книга розкриває історію карного розшуку, починаючи ще з 20-х років минулого сторіччя. Частину матеріалів, звісно, присвячено і розшуковцям, що зараз працюють в рядах міліції регіону.
Усі герої книги реальні люди, у 90% випадків – співробітники карного розшуку, розповіді про яких розкривають суть нелегкої і небезпечної служби, насамперед, оперативників.
«Легенди карного розшуку Кіровоградщини» – праця, що може і навіть мусить стати настільною книгою для молодого покоління працівників міліції, одним із впливових факторів у вихованні справжніх професіоналів своєї справи.
… Веніамін Янішевський розпочав службу в органах внутрішніх справ у далекому 1965 році і віддав їй понад три десятиліття свого життя. Нині полковник міліції перебуває на заслуженому відпочинку, але його ентузіазму та бадьорості духу можна лише по-доброму позаздрити. Дякуючи неабиякій наполегливості та титанічним зусиллям, у 74 роки Веніамін Михайлович зміг, незважаючи ні на що, втілити мрію про видання власної книги у реальність.
Більше того, автор зовсім не збирається зупинятися на досягнутому. У його планах створення наступної книги про сучасні будні міліції Кіровоградщини. Її Веніамін Янішевський хоче присвятити, окрім рідного карного розшуку, також слідчим, дільничним інспекторам міліції та працівникам інших підрозділів органів внутрішніх справ.
Тож бажаємо автору натхнення та подальших успіхів у, без сумніву, добрій, потрібній і корисній справі. А також здоров’я, сил та невичерпної енергії для реалізації усіх творчих задумів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool