Купівля автомобіля в кредит

Липень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 652 | Коментарі: 0

Якщо в дев'яностих роках автомобіль був розкішшю, то сьогодні люди вважають його покупку буденною справою.

Українські сім'ї сприймають машину як життєву необхідність. При цьому за статистикою зростає популярність покупки транспорту в кредит. Щорічно банки та автосалони розробляють нові більш вигідні кредитні програми. Якщо позичальник відповідає вимогам фінансової установи, то оформлення кредиту не доставляє проблем.

Різні умови різних банків

Виходячи з обраного транспорту — новий або старий, змінюються умови схвалення видачі позикових коштів. Нова машина — це транспорт без показань на одометрі що зійшов з конвеєра протягом попередніх двох років. На такі автомобілі в банку з задоволенням видають кредити. Позичальникові доведеться пройти п'ять нескладних етапів, які займуть від пари годин до кількох днів. Залежно від обраної програми покупцеві належить:

  • вибрати транспортний засіб в автосалоні;
  • укласти договір на покупку і страхування;
  • з документами відвідати банк для оформлення кредитного та заставного договору;
  • перерахувати вказану в договорі суму дилеру;
  • забрати машину склавши акт прийому-передачі.

Сьогодні, покупка авто в кредит на https://auto.ria.com/uk/newauto/auto-credit/, пройде вигідно і безпечно. AUTO.RIA №1 серед автомобільних сайтів в Україні. Сайт може похвалитися найбільшою базою машин і 1400 успішними угодами кожен день. Тут кожен хто бажає зможе не тільки купити авто в кредит, а й продати свою стару машину.

Кредитування вживаного транспорту

У випадку з покупкою вживаного автомобіля за позикові кошти, до кредитора пред'являються особливі вимоги. Потрібно враховувати, що не всі машини з пробігом приймаються фінансовими установами як застава. Стандартні вимоги, що пред'являються до авто — це пробіг менше ніж 100 000 км, вік не старше 8 років до закінчення погашення кредиту. У випадку з іномаркою має бути офіційне підтвердження, що транспорт був ввезений відповідно до чинного законодавства, дилерським центром.

Зазвичай заявка розглядається від 2 днів до тижня. Щоб позикові кошти були схвалені потрібно ще 2-3 місяці. У деяких випадках термін може збільшуватися. Зазвичай така необхідність виникає в разі відсутності свіжих документів здатних підтвердити платоспроможність позичальника.

Вигода співпраці з банками та автосалонами

Завдяки сучасним технологіям сьогодні кредити оформляються в автосалонах. Це непогана можливість заощадити час, позбутися від неприємних походів по банках. Хоча більшість українців схиляються співпрацювати безпосередньо з фінансовою організацією.

Звертаючись безпосередньо до банку, позичальник може розраховувати на ставку, по кредиту яка нижче, ніж в автосалоні. Але це має на увазі розширені вимоги до пакета документації. Також може знадобитися збільшений початковий внесок.

У великих автосалонів налагоджена співпраця з різними банками. Також у покупця є можливість наштовхнутися на акцію, яку проводять автомобільні дилери. Це дозволить придбати авто за позикові кошти за відсотковою ставкою нижче на 3-5%. У банках на такі умови розраховувати безглуздо.

Нетерплячим автолюбителям можна скористатися експрес-кредитом. Також існують пропозиції без обов'язкового страхування. У першому випадку можна заощадити час, в другому гроші. Хоча в більшості ситуацій умови в результаті виявляються не найпривабливішими.

Багато автосалонів практикують експрес-кредитування. Офіційна частина угоди не займає більше ніж 30 хвилин і має на увазі наявність паспорта та коду платника податків. Після цього покупець може їхати додому на власній машині.

Поради досвідчених автовласників

Кредитування автомобілів в Україні має свої особливості. Тому перш, ніж погоджуватися купувати машину за позикові кошти потрібно прислухатися до порад досвідчених автолюбителів:

  • Важливо об'єктивно порівнювати фінансовий стан покупця з розміром початкового внеску і щомісячних платежів.
  • Вивчати різні кредитні програми, пропоновані автосалонами та банками. Це дозволить підібрати вигідний для позичальника варіант.
  • Враховувати вартість оформлення договору на отримання позикових коштів. Вона складається з початкового внеску, витрат на видачу грошей, страхові виплати, витрати непередбаченого характеру.
  • Багаторазово перечитувати пункти, написані дрібним шрифтом. Будь-які незрозумілі моменти повинні бути роз'яснені співробітниками банку або автосалону. Якщо цього не станеться підписувати угоду не можна. Краще звернутися до юриста, ніж потім шкодувати про прийняте рішення.

Дотримуючись простих правил та рекомендацій фахівців можна стати власником транспортного засобу в кредит. Головне, щоб фінансові можливості позичальника збігалися з умовами кредитування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool