Кухонна витяжка «відправила» дітей і бабусю в Кропивницькому до реанімації

Лютий 24, 2023 | Новини | Переглядів: 2075 | Коментарі: 0

Родина з Кропивницького потрапила в лікарню через порушення правил безпеки. Серед постраждалих було двоє дітей.

Як з’ясувала аварійна бригада Кропивницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ», у одному приміщенні поруч із газовою колонкою з відведенням продуктів згоряння в димохід було встановлено витяжку з примусовим видаленням повітря, що є порушенням. На місці, де мала б бути сажотруска, фахівці виявили вмонтовану вентиляційну решітку.

Під час одночасної роботи газового приладу та вентилятора, останній витягував продукти згоряння з димового каналу у квартиру. У результаті отруєння отримали шестеро осіб. Троє – у легкій формі. Троє – у середній. Зокрема у реанімації перебували двоє дітей та бабуся. Зараз їх стан стабілізували.

Важливо (!): під час встановлення чи заміни газових приладів обов’язково користуйтесь послугами профільних фахівців. Від цього залежить безпека вашої родини. Натомість самовільне втручання у мережу або залучення до роботи псевдо-спеціалістів може призвести до трагічних наслідків і навіть загрожувати життю.

Нагадуємо: щоб викликати бригаду аварійно-диспетчерської служби, телефонуйте за номером 104. Фахівці працюють цілодобово та без вихідних.
Для встановлення нових газових приладів, звертайтесь до спеціалістів Кропивницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» за номером 050 48 78 563.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool