Кубок України з пожежно-прикладного спорту знову у киян (ФОТО)

Вересень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1784 | Коментарі: 0

23 вересня на стадіоні спортивного комплексу обласного управління МНС продовжилися змагання спортсменів - прикладників за Кубок України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Лідерами за результатами першого дня перегонів стали команди м. Києва, Волинської та Черкаської областей.
Другий день змагань розпочався зі стометрівки з перешкодами. Кращий час у цьому виді показав спортсмен з Волинської області Олександр Андрійчук, який виконав комплекс вправ за 15.36 секунди.
Останній етап змагань – бойове розгортання. Кращими у цьому виді змагань стали спортсмени збірної Київської області. Їх результат – 29.56 секунди. Друге місце у киян, які показали час 31.9 секунди. Третій результат, 32.53 секунди, і, відповідно, третє місце у команди Одеської області.
Змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту завершилися. У напруженій боротьбі Кубок переможця другий рік поспіль здобула команда спортсменів-прикладників м.Києва. Волинська команда посіла друге місце. Третю сходинку у змаганнях за Кубок України з пожежно-прикладного спорту посіла команда із Одещини.
Закриваючи змагання, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України полковник служби цивільного захисту Олександр Тарасов висловив задоволення з приводу підготовки команд та подякував господарям турніру, кіровоградцям, за гостинність та високий рівень організації заходу.

Кубок України з пожежно-прикладного спорту знову у киян (ФОТО)

Кубок України з пожежно-прикладного спорту знову у киян (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool