КРТПП та Кіровоградська льотна академія домовились про співпрацю

Грудень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

4 грудня 2013 року відбулася зустріч президента Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірини Саєнко та начальника Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету Сергія Неділька. Під час переговорів піднімалися питання щодо взаємовигідного співробітництва двох установ.

Президент КРТПП ознайомилася з навчальними програмами, матеріально-технічною базою академії і відвідала Алею Авіаторів. Крім того, Ірина Анатоліївна змогла підняти літак у повітря на авіаційному тренажері. До речі, Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету запрошує всіх бажаючих сісти за штурвал та потренуватися в ролі пілота.

За результатами зустрічі були досягнуті домовленості в науковій сфері, зовнішньоекономічній та інноваційній діяльності, туризмі. Подальші спільні дії знайдуть своє відображення у меморандумі про співпрацю.

прес-служба Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool