Кровоград: чиновника за хабар засуджено до п’яти років позбавлення волі

Вересень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Головного спеціаліста Інспекції з питань захисту прав споживачів в Кіровоградській області за вимагання неправомірної вигоди засуджено до п’яти років позбавлення волі з трирічним іспитовим строком.

Вказана службова особа вимагала від підприємця шість тисяч гривень за не притягнення останнього до відповідальності за порушення законодавства у сфері захисту прав споживачів. Проте, кошти головний спеціаліст одержати не встиг, оскільки у перебіг подій втрутилися представники правоохоронних органів, до яких звернувся підприємець.
У судовому засідання доведено, що своїми діями головний інспектор вчинив замах на одержання неправомірної вигоди. Вироком Олександрійського міськрайонного суду йому була призначена вищезазначена міра покарання. Державний обвинувач по справі вважає вирок суду законним та обґрунтованим.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool