Кропивницьку «Зірку» залишило тріо провідних гравців

Червень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

Вчора за взаємною згодою припинили співпрацю із клубом Євген Паст, Максим Драченко та Максим Ковальов.

Внесок Євгена Паста та Максима Ковальова в те, що кропивницька команда втретє в історії клубу пробилася до еліти українського футболу, важко переоцінити. Вони проявили себе справжніми лідерами, оплотами нашої оборони, гравцями, на яких рівнялися молодь, які були прикладом професіонального ставлення до улюбленої справи.

В тих матчах, коли Ковальов виходив на поле, за наш захист ми переживали набагато менше. А через свою нестандартну зачіску Макс відразу став улюбленцем кропивницьких вболівальників. 64 гри за «Зірку» – такий доробок Максима.

Ну а Євген Паст своїми гранично надійними діями на останньому рубежі, своїми неймовірними сейвами, своїми впевненістю та самовідданістю здобув повагу та любов кропивницьких вболівальників. Скільки матчів за ці два сезони ми виграли, завдяки тому, що в «рамці» був Паст – важко й порахувати. А всього Паст провів за «Зірку» 82 гри, що є найкращим показником серед голкіперів в національних чемпіонатах та кубках України.

Максим Драченко, відразу після своєї появи в «Зірці», став незамінним гравцем основи, від якого залежала вправність та злагодженість дій команди в центрі поля. Він відчайдушний боєць та яскраво виражений лідер. Те, що саме Максим був капітаном нашої команди, говорить про довіру до нього з боку тренерів та партнерів. Загалом Максим провів 41 гру у футболці нашої команди.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool