Кропивницький: зведений підрозділ рятувальників вирушив у Донецьку область

Серпень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 1385 | Коментарі: 0

 31 серпня особовий склад ГУ ДСНС у Кіровоградській області у кількості 20 чоловік, який висловив бажання надавати допомогу по відновленню пошкоджених через бойові дії житлових будинків, вирушив у Донецьку область.

Перед відбуттям на місце дислокації для зміни особового складу з рятувальниками Кіровоградського зведеного підрозділу було проведено додатковий інструктаж щодо заходів безпеки під час здійснення маршу та виконання завдань за призначенням, а також проведена консультація з психологами Головного управління.

Наразі рятувальники зі всієї України працюють у складних умовах прифронтової зони. Бійці ДСНС проводять комплекс робіт: латають дахи, замінюють скління та виконують інші будівельної відновлювальні роботи у будинках, що були пошкоджені, а також здійснюють відновлення систем життєзабезпечення на звільнених територіях. Для безпеки рятувальники працюють у бронежилетах та касках.

Особовий склад, що здійснює відновлювальні роботи, забезпечено належними умовами життя із дотриманням санітарно-гігієнічних норм, повноцінним харчування, медичним супроводом.  

 зведений підрозділ рятувальників

 зведений підрозділ рятувальників
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool