Кропивницький: змінився перелік кодів для сплати податків і зборів

Листопад 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ звертає Вашу увагу, що наказом Міністерства фінансів України від 05.09.2016 № 811 затверджено зміни до Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів», затвердженого наказом Мінфіну України від 24.07. 2015 р. № 666.

Зокрема, в новій редакції викладений Перелік кодів видів сплати, в якому з'явилися нові коди:

10С - повернення на електронний рахунок платника надміру сплачених сум ПДВ;

420 - бюджетне відшкодування у рахунок сплати грошових зобов'язань або погашення податкового боргу з інших платежів;

240 - надходження до бюджету коштів з рахунку в системі електронного адміністрування реалізації пального.

Крім того, в Переліку змінено код сплати 135, по якому сплачувались фінансові санкції, визначені підрозділом контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів, на сплату фінансових санкцій визначених підрозділом податків і зборів з юридичних осіб.
Виключено з переліку код 160 «надходження до бюджету коштів за результатами роботи Головного оперативного управління.
З вищевказаним наказом Ви можете ознайомитись на офіційному веб-поталі ДФС України скориставшись розділом «Нормативні та інформаційні документи» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.sfs.gov.ua), та в газеті «Офіційний вісник України» від 18.10.2016 № 80.

Кіровоградська ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool