Кропивницький: злочинець ждав свою жертву у під'їзді

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 47-річний раніше судимий чоловік. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у місцевого жителя два мобільні телефони та грошові кошти. За такі дії зловмисник знову може потрапити за грати на строк до 7 років.

39-річний місцевий житель звернувся до поліції й повідомив, що став жертвою розбійного нападу, у результаті якого позбувся особистого майна.

Як з’ясувалося, пізно ввечері потерпілий повертався з гостей додому. У під’їзді будинку він побачив незнайомого чоловіка. Незнайомець наніс йому декілька ударів, від яких кропивничанин знепритомнів. Після чого нападник забрав із кишені куртки потерпілого два телефони та грошові кошти у сумі близько 800 гривень і зник з місця пригоди.

Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність особистих речей та відразу ж звернувся за допомогою до працівників поліції.

«Провівши низку розшукових заходів, працівники карного розшуку встановили особу, причетну до злочину. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крадені телефони він продав за 1450 гривень, а гроші витратив на власні потреби. Речові докази кримінального правопорушення вилучено, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool