Кропивницький: жінка шахрайським шляхом оформлювала банківські кредити

Серпень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

48-річна кропивничанка, використовуючи чужий паспорт, вчиняла крадіжки та шахрайським шляхом оформлювала банківські кредити. За такі дії зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Попередньо встановлено, що місцева жителька знайшла на вулиці загублений паспорт й вирішила скористатися ним у злочинних цілях. Жінка вклеїла свою фотокартку, одягнула перуку й попрямувала до банківських установ, де оформила кілька кредитів на загальну суму 5 тисяч гривень.

Не цуралася аферистка, використовуючи цей документ, винаймати подобово квартири. Заселяючись до помешкання під чужим ім’ям, винахідлива жінка виносила звідти побутову техніку, яку у подальшому продавала. За кілька оборудок вона збагатилася майже на 5 тисяч гривень.

Крім того, кропивничанка шахрайським шляхом заволоділа золотим ланцюжком, який вона підмінила на недорогу біжутерію у поштовому відділенні.
«Правоохоронці викрили зловмисницю під час скоєння нею кримінального правопорушення, - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Жінка намагалася вивезти меблі з чужого помешкання й для цього найняла вантажників. Коли псевдо-господарка житла запропонувала робітникам купити у неї плазмовий телевізор, чоловіки запідозрили щось неладне. З’ясувавши у сусідів, хто насправді є власником квартири, вони викликали поліцію. Наразі вирішується питання про оголошення зловмисниці підозри та обрання їй міри запобіжного заходу».

Речові докази кримінальних правопорушень – документи, грошові кошти та перуку, - вилучено.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строк до трьох років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool