Кропивницький: заборгованість населення за опалення становить понад 31,4 млн. грн

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"!  Терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

 

Підприємство завершує основні роботи по підготовці теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року. Станом на 18.08.2016 р. загальний відсоток виконання запланованих ремонтних робіт для стабільної роботи підприємства у зимовий період складає 80%.

Проте одним із головних питань початку і стабільного перебігу наступного, найбільш важкого опалювального сезону, є своєчасні розрахунки за спожитий природний газ та погашення заборгованості за послуги теплопостачання.

ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наполягає на терміновому погашенні заборгованості споживачів підприємства за надані послуги з централізованого опалення.

Станом на 18.08.2016 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить понад 31,4 млн. грн.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання. У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у понеділок, вівторок, середу з 8.00 до 17.00 за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19.

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства за адресою: вул. Гришина (Кутузова) , 23/16 .

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації, громадську свідомість та щиро дякуємо споживачам, що дотримуються платіжної дисципліни при розрахунках за надані послуги теплопостачання !

Ознайомитися із списком квартир , за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті. -->


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool