Кропивницький: за фактом ДТП, у якому постраждали вихованці обласного ДЮЦу, розпочато службове розслідування

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час брифінгу.

Посадовець зазначив, що подія трапилася 3 грудня, автобус із вихованцями обласного ДЮЦу, перекинувся на криворізькій трасі в 15 кілометрах від м.Дніпро. Загалом в автобусі знаходилося 34 дитини, 7 працівників дитячо-юнацького центру, 6 батьків та 2 водії. Унаслідок пригоди травмувалися 16 осіб, яким надали медичну та психологічну допомогу в лікарні міста Дніпра. Наразі лише одна жінка залишається на лікуванні в сусідній області, решта кропивничан вже доставлені додому. Четверо дітей проходять дообстеження в Кіровоградській обласній дитячій лікарні.

Сергій Коваленко наголосив, що поїздку було організовано, незважаючи на заборону перевезення організованих груп дітей у зв’язку із складними погодними умовами, що діє на території Кіровоградської області з 2 грудня і дотепер. Крім того, перевізник не отримав відповідного дозволу. Нині триває службове розслідування щодо з'ясування причин та обставин ДТП.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool