Кропивницький: з 1 січня в ОДА запрацює система електронного документообігу

Грудень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Впровадження в обласній державній адміністрації системи електронного документообігу було обговорено на засіданні науково-технічної ради під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Коломійцева.

Директор департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації Олександр Корнюша відзначив, що впровадження цієї системи одна із головних вимог Кабінету Міністрів України, адже центральні органи виконавчої влади вже використовують у своїй роботі електронний документообіг. Відповідно, з 1 січня 2018-го року така система має повноцінно запрацювати в обласній державній адміністрації.

Посадовець відзначив, що електронний документообіг широко застосовується у багатьох країнах, адже дозволяє у рази зменшити кількість паперової документації, а також знизити до мінімуму корупційні прояви.

На введення системи електронного документообігу з обласного бюджету спрямовано більше 2,5 млн. грн. Зокрема, на постачання та впровадження прикладного програмного забезпечення системи електронного документообігу облдержадміністрації – більше 650 тис. грн., на придбання відповідної техніки – майже 1,9 млн. грн. Наразі, до кінця цього року керівники усіх структурних підрозділів облдержадміністрації повинні пройти у тестовому режимі спеціальну підготовку для роботи з системою електронного документообігу.

Члени науково-технічної ради також обговорили питання щодо створення в області умов для науково-технічної творчості учнівської молоді, зокрема, у галузі програмування, робототехніки та розробки автономних транспортних засобів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool