Кропивницький: Всеукраїнський Фестиваль до Дня Землі

Квітень 19, 2021 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

З 20-22 квітня 2021 року відбудеться XXVІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Фестиваль проводиться у два етапи: переможці І-го відбіркового (заочного), який відбувався до 15 березня отримали запрошення на ІІ-ий завершальний (онлайн) етап.

Програма включає в себе церемонії відкриття та закриття за участю представників влади, всеукраїнських інституцій, вітання лауреатів минулорічних фестивалів – громадських діячів, митців, конкурсну програму у номінаціях "Громадська думка", "Вокальне мистецтво", "Художнє слово", "Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво", віртуальні виставки, творчі майстерні, онлайн-зустрічі.
Протягом 3-х днів у режимі онлайн буде відбуватися робота номінації "Громадська думка".

Для учасників фестивалю в режим онлайн буде організована творча майстерня Web-квест "Бережи здоров'я змолоду".
Участь у фестивалі беруть діти з усіх областей України. Загальна кількість учасників цьогоріч складає близько 2000 дітей та молоді віком від 8 до 21 року.

Всеукраїнський Фестиваль до Дня Землі включений до переліку всеукраїнських очно-заочних масових заходів, які унормовані наказами Міністерства освіти і науки України.

Організатори заходу – Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, департамент освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, комунальний заклад позашкільної освіти "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості".
Мета та завдання фестивалю: пошук обдарованих дітей та молоді у художньо-естетичних жанрах мистецтва та гуманітарному напрямку, пропагування ціннісного ставлення до життя, привертання уваги широкої громадськості до актуальних проблем сучасності.


Довідка

Фестиваль був започаткований у 1995 році, і за роки свого існування його учасниками стали понад 3000 дітей Кіровоградської області та понад 10000 з усіх куточків України.

Гостями фестивалю були художні дитячі та молодіжні художні колективи з Сербії, Болгарії, Чорногорії, Португалії, делегації всесвітнього руху "Стовп миру" (Японія), європейської Асоціації закладів вільного часу великих міст Європи (Чехія, Нідерланди), представники міжнародного руху "Школа демократії" (Грузія), члени Міжнародної асоціації позашкільної освіти.
За подіями фестивалю слідкуйте на нашому сайті та сторінках у соцмережах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool