Кропивницький: водій тролейбусу «кинув» інваліда-колясочника

Квітень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 2046 | Коментарі: 0

Вчора, 14 квітня, у Кропивницькому на зупинці «Друкарня» водій тролейбусу №10 залишив на зупинці інваліда-колясочника.

Кропивничани вчора стали свідками, коли інвалід-колясочник приблизно у 11:20 намагався потрапити у салон новенького тролейбусу, який обладаний під таких інвалідів. Але тролейбус зачинив перед хворою людиною двері, від'їхав пару метрів та зупинився. Інвалід-колясочник подумав, що у водія прокинулася совість, та почав поспішати, щоб на візку доїхати до дверей тролейбусу.

Але, яке було здивування усіх присутніх на зупинці, коли тролейбус, не відчинивши двері, поїхав далі по маршруту у центр міста. Чоловік з обмежиними можливостями розгубився від такого вчинку водія. Тролейбус не був дуже переповнений, щоб забрати людину із зупинки.

Наш світ неповинен бути тільки для здорових, треба пам`ятати, що люди з обмеженими можливостями мають такіж самі права, як і всі решта.

Вчора, 14 квітня, у Кропивницькому на зупинці «Друкарня» водій тролейбусу №10 залишив на зупинці інваліда-колясочника.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool