Кропивницький: Віталій Миронюк прийняв участь у нараді під головуванням Голови ДСНС Миколи Чечоткіна

Грудень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

29 грудня в режимі відеоконференції відбулась нарада щодо посилення несення служби під час Новорічних та Різдвяних свят під головуванням Голови ДСНС Миколи Чечоткіна. Управління ДСНС в області представляв начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Під час засідання було обговорено комплекс заходів щодо реагування на надзвичайні ситуації, які можуть виникнути під час Новорічних та Різдвяних свят.

Зокрема Віталій Миронюк зокрема зазначив, що управління та підпорядковані підрозділи у період свят працюватимуть у посиленому режимі. Також забезпечено оперативне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і подій у зоні відповідальності, особлива увага приділяється об’єктам, на яких будуть проводитись заходи зі святкування Новорічних та Різдвяних свят. Загальна чисельність угрупування сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт в Кіровоградській області становить 58 одиниць техніки та 265 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт можуть бути задіяні 70 одиниць техніки і 263 чоловік особового складу.

Підрозділи Управління ДСНС в області готові до дій за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool