Кропивницький: відомий хор завітає до обласного центру

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

3 листопада на головній сцені Кіровоградщині, в обласній філармонії, відбудеться концерт Державного Академічного Волинського народного хору.

Розпочнеться вечір о 18.30.

За роки існування Волинський народний хор провів більше трьох тисяч концертів як в Україні, так і за її межами. З великим успіхом Волинський народний хор гастролював у Казахстані, Білорусії, Узбекистані, Грузії, Азербайджані, країнах Прибалтики.

Для мешканців Кіровоградщини, на одній сцені, виступатимуть близько 60 артистів, які одночасно співатимуть, танцюватимуть та забезпечуватимуть музичний супровід.

Основу репертуару колективу складає пісенний, музичний та хореографічний матеріал Волині, в якому особлива увага приділяється фольклорній спадщині, записаній Лесею Українкою.

На сьогодні репертуарна палітра Волинського народного хору досить різноманітна і складає більше 150-ти пісень, танців та вокально-хореографічних композицій. Більшість з цих творів є оригінальними і вперше були виконані саме волинськими носіями культури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool