Кропивницький: відбувся рейд у мікрорайоні Лісопаркова

Серпень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1747 | Коментарі: 0

Рятувальники спільно з працівниками лісового господарства та Національної поліції продовжують контролювати стан пожежної безпеки на території лісових масивів Кіровоградщини.

Посушлива погода можуть стати одним з чинників виникнення пожеж у природних екосистемах. Однак чи не найбільшим ворогом лісу є людина: її безвідповідальне ставлення до пожежної безпеки, недотримання протипожежних вимог під час відпочинку чи діяльності. Тому порушників виявляють завчасно, проводячи рейди, та пояснюють громадянам, наскільки небезпечно залишати у лісі тліюче згарище, кидати недопалки тощо.

24 серпня відбувся рейд у мікрорайоні Лісопаркова м. Кропивницького. Для громадян, які відпочивали сьогодні тут, рятувальники, лісівники та правоохоронці провели роз’яснювальну роботу. Зокрема нагадали, що у період пожежонебезпечного періоду у лісі забороняється палити багаття, залишати недопалки. Якщо погода все ж дозволяє розпалити вогнище, то лише в рекреаційних зонах, а, залишаючи ліс, необхідно залити згарище водою та переконатися, що воно повністю згасло. Відпочивальників закликали відповідально ставитися до навколишнього середовища. Працівники Управління ДСНС також вручили кожному громадянину застережні листівки, де наводять поради щодо пожежної безпеки у лісі.

Шановні громадяни! Звертаємося до вас із проханням свідомо ставитися до особистої безпеки, до правил пожежної безпеки лісів та розуміти значення лісу для людини. Бережіть «зелені легені» планети!

Прес-служба У ДСНС в області

Рятувальники спільно з працівниками лісового господарства та Національної поліції продовжують контролювати стан пожежної безпеки на території лісових масивів Кіровоградщини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool