Кропивницький: відбулося засідання робочої групи з перевірки об’єктів соціальної інфраструктури

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

6 червня відбулось засідання робочої групи з перевірки забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури та спорту, медичного і оздоровчого призначення, адміністративних будівель на території м. Олександрії та Олександрійського району.

Управління ДСНС в області представив заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін.

У своїй доповіді щодо результатів перевірок згаданих вище об’єктів він зокрема зазначив, що під час обстежень першочергова увага зверталась на виконання заходів із запобігання виникненню пожеж. Наприклад, перевірено стан електромереж, наявність пристроїв блискавкозахисту, справність установок пожежної автоматики, вогнегасників, вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, джерел протипожежного водопостачання. Також було зазначено, що керівники та посадові особи перевірених об’єктів ознайомлені з наявними порушеннями вимог пожежної безпеки та отримали відповідні акти й приписи. Василь Штогрін детально зупинився на виявлених недоліках та зазначив, що перелічені порушення дають підстави Управлінню ДСНС в області подати позовні заяви до Кіровоградського окружного адміністративного суду щодо зупинення експлуатації приміщень і будівель до повного усунення порушень.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool