Кропивницький: відбулось відпрацювання населених пунктів області

Січень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Піклуючись про безпеку громадян, рятувальники Кіровоградщини проводять з профілактичні відпрацювання населених пунктів області: нагадують як запобігти пожежам під час опалювального сезону та святкувань Нового року і Різдва Христового.

Адже під час свят люди нерідко забувають про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. Про це 31 грудня наголосили працівники пожежно-рятувальної служби мешканцям Вільшанського, Новомиргородського та Новоархангельського районів.

Тематика розмов з громадянами була різноманітною – тим, хто користується пічним опаленням рятувальники нагадали, що необхідно усунути тріщини у печах та димарях, не тримати впритул до них одяг, дрова та інші легкозаймисті речі та не розпалювати печі з допомогою горючих речовин. У поводженні з електрообігрівачами теж слід бути обережними – не ставити їх поблизу фіранок та меблів, вимикати на ніч та не перевантажувати мережу великою кількістю приладів. Не залишати малолітніх дітей у кімнаті самих та обмежити їм доступ до запальничок, сірників і бенгальських вогників.

Щоб Новий рік та Різдво не затьмарилися надзвичайними подіями, рятувальники надали поради, як правильно встановити ялинку та яких ризиків слід остерігатись при користуванні піротехнікою та ілюмінацією. Зокрема, не варто розраховувати на щасливий випадок, якщо ви купили електрогірлянду та стихійному ринку та без сертифікату якості. Це ж саме стосується і піротехнічних виробів. Інструкція до їх використання має бути зрозумілою і її слід суворо дотримуватись. Зокрема, не використовувати у приміщенні, не доручати дітям запускати феєрверки та пам’ятати, що самовпевненість у поводженні з піротехнікою може призвести до непоправних наслідків.

Піклуючись про безпеку громадян, рятувальники Кіровоградщини проводять з профілактичні відпрацювання населених пунктів області: нагадують як запобігти пожежам під час опалювального сезону та святкувань Нового року і Різдва Христового.

На завершення розмови рятувальники надали мешканцям району листівки з правилами пожежної безпеки та побажали, щоб у Новому році траплялися лише приємні події.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool