Кропивницький: відбулось відпрацювання на річці Сугоклея

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Відкриті водойми приваблюють людей у будь-яку пору року, даючи енергію та даруючи естетичне задоволення.

Проте чарівна дзеркальна гладь води приховує небезпеку для тих громадян, які не дотримуються правил поведінки на водних об’єктах.

Взимку нестійка крига постійно приваблює рибалок та просто відчайдушних любителів розваг. Тож рятувальники змушені нагадувати дорослим людям про те, якою небезпечною може бути крига, якщо не вжити елементарних заходів безпеки, виходячи на лід. Та, зважаючи на сумну статистику стосовно випадків загибелі у крижаній воді, рятувальники радять двічі подумати, перш ніж випробувати свою удачу та міцність льодового покрову.

Профілактичне відпрацювання відбулось у м. Кропивницькому на річці Сугоклея в житловому масиві Олексіївка.
Незважаючи на постійні перестороги з боку Служби порятунку щодо небезпеки виходу на неміцний лід, рятувальники зустріли на замерзлій річці чисельну компанію рибалок, які вважають себе достатньо досвідченими, щоб ризикнути заради вилову. Рятувальники кожному нагадали життєво важливі правила поведінки на кризі, що при нагоді врятують життя самому рибалці чи іншій людині, та висловили сподівання, що дорослі люди будуть дуже пильними, слідкуючи за дітьми, які нестримні у своєму бажанні прокататись по товщі льоду.

Для того, щоб правила безпеки краще засвоїлись, рибалки отримали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Відкриті водойми приваблюють людей у будь-яку пору року, даючи енергію та даруючи естетичне задоволення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool