Кропивницький: в Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю відбулося родинне свято

Листопад 29, 2017 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю було проведено традиційне родинне свято «Разом ми - сила».

В цей чудовий осінній день, колективом Центру були підведенні підсумки про роботу за рік. Чого навчились, чого досягли, що ще маємо зробити?

А навчились і досягли ми багато. Про це свідчила виставка поробок з підручних матеріалів, чаруючий вальс та багато інших досягнень, які продемонстрували вихованці Центру. Цим самим дякуючи людям, які не стоять осторонь проблем дітей, а постійно підтримують, допомагають нашому закладу стати оновленим, більш функціональним, з безліччю ідей, які ми всі разом втілюємо в життя.

На святі були присутні батьки, представники громадськості, депутати та священнослужитель храму Благовіщеня Пресвятої Богородиці.
В цей день звичайно не обійшлося без подарунків. Діти ласували солодощами та раділи спортивному інвентарю, який буде таким доречним в новому спортивному залі, який обладнають за кошти з громадського бюджету, де наш проект «Фізкультура для всіх», зайняв перше місце в категорії соціальних проектів.

Спортивне та культурне життя в Центрі вирує і дає не аби які результати. І цей день тому підтвердження. Сьогодні двоє наших вихованців, Дмитро Гордієнко та Олександр Раковський представляли наш Центр на першості з легкої атлетики в РДЮСШІ "Інваспорт", а Василь Захарченко – співочий соловейко, поїхав до Києва на Всеукраїнський фестиваль «На крилах надії». Діти нашого закладу – це наша гордість.
Кульмінацією свята стало чарівне дійство, в якому прийняли участь всі, хто має відношення до виховання дитини, усіх її якостей, для подальшого успішного формування життєвої компетентності, відкритого ставлення до себе й до оточуючих.

Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю було проведено традиційне родинне свято «Разом ми - сила».

Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю було проведено традиційне родинне свято «Разом ми - сила».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool