Кропивницький: в центрі міста чоловік погрожував гранатою (ФОТО)

Квітень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

"Невідомий чоловік погрожує предметом, схожим на гранату ", - таке повідомлення отримали патрульні вчора, 29 квітня, близько 1-ї години ночі

Інцидент стався на вулиці Пашутінській. За декілька хвилин група швидкого реагування патрульної поліції прибула на місце події, де на них вже чекав заявник.

Той вказав на особу, що погрожував йому вибухонебезпечним предметом. Зловмисник в цей час сідав в автомобіль Ford Transit та збирався залишити місце події.

Полісмени одразу заблокували автомобіль. В транспортному засобі перебувало 8 громадян. Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля виявлено предмет, схожий на гранату. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вилучений предмет відправили на експертизу. Справою займаються слідчі.

"Невідомий чоловік погрожує предметом, схожим на гранату ", - таке повідомлення отримали патрульні вчора, 29 квітня, близько 1-ї години ночі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool