Кропивницький: в ОДА відбулося засідання наглядової ради

Жовтень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

Агенція регіонального розвитку сприяє залученню інвестицій для розвитку об’єднаних територіальних громад

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося засідання Наглядової ради установи "Агенція регіонального розвитку Кіровоградської області".

Під час засідання директор Агенції Сергій Осінський поінформував про результати роботи установи в ІІІ кварталі 2018 року. За словами посадовця, представники Агенції протягом звітного періоду брали участь у заходах з впровадження державної регіональної політики, побували з візитом у Словаччині з метою обміну міжнародним досвідом, долучилися до підготовки інвестиційних пропозицій.

Активно проводилася робота з підтримки новостворених ОТГ. Зокрема у ІІІ кварталі цього року Агенція провела низку консультаційних зустрічей у громадах з питань розвитку малого бізнесу. З допомогою фахівців установи у Дмитрівській ОГГ створено нове робоче місце – зареєстровано ФОП.

Найзнаковішою подією, яка відбулася за сприяння Агенції, Сергій Осінський назвав підписання Меморандуму про співпрацю і взаємодію між облдержадміністрацією, облрадою та організацією Глобал Комьюнітіз, яка впроваджує програму "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). До участі у програмі DOBRE долучилися 5 новостворених ОТГ області – Дмитрівська, Компаніївська, Новопразька, Помічнянська та Смолінська. Як результат, на реалізацію важливих проектів громад буде залучено фінансовий ресурс у розмірі 28 мільйонів гривень.

Члени наглядової ради підтримали звіт керівника Агенції та розглянули кілька питань, які стосуються організації подальшої діяльності установи. Зокрема, було обговорено пропозиції щодо фінансування "Агенції регіонального розвитку Кіровоградської області" у 2019 році та пропозиції стосовно надання приміщення для розташування установи, які буде подано на розгляд депутатів облради. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool