Кропивницький: В ОДА обговорили питання використання коштів держбюджету інвестиційного спрямування

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 687 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів он-лайн нараду з керівниками райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад з питань залучення і освоєння коштів державного бюджету інвестиційного спрямування.

Під час наради обговорювали ситуацію з освоєнням коштів двох субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам – на здійснення заходів соціально-економічного розвитку територій та на формування інфраструктури ОТГ.

Цього року Кіровоградщина отримала понад 64 млн. гривень субвенцій інвестиційного спрямування. Сергій Коваленко зауважив, що ситуація з використанням коштів по області різна. Зокрема, деякі території освоїли 90% коштів субвенції з держбюджету на формування інфраструктури ОТГ, а є такі, які мають нульові показники – Великосеверинівська, Катеринівська, Помічнянська, Соколівська та Тишківська об’єднані територіальні громади.

На нараді представники територій прозвітували, скільки фактично перераховано коштів, скільки освоєно та які існують проблеми із використанням субвенцій на реалізацію проектів. Перший заступник голови облдержадміністрації доручив письмово поінформувати про перспективи освоєння цього року зазначених субвенцій та подати відповідні календарні плани. У разі відсутності таких перспектив – буде прийнято рішення щодо перерозподілу коштів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool