Кропивницький: в облдержадміністрації обговорили питання протидії незаконному вилову риби

Травень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів нараду щодо організації заходів із протидії незаконному вилову риби в акваторії водойм Кіровоградщини (у період нересту) та її реалізації на продовольчих ринках.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів Державного агентства рибного господарства у Кіровоградській¸ Полтавській та Черкаській областях, які виявляють порушення на території Кіровоградщини, а також представники СБУ, державної екологічної інспекції, Держпроспоживслужби в області, Світловодської та Онуфріївської райдержадміністрацій і територіальних підрозділів Нацполіції.

Сергій Коваленко на початку наради зауважив, що весняно-літній нерестовий період ще триває, однак необхідно підвести попередні підсумки роботи і виробити план дій з протидії незаконному вилову риби на найближчі дні, скоординувавши роботу всіх відповідних служб і структур.
У період нерестової заборони на виловлювання риби в 2017 році на Кіровоградщині компетентними органами виявлено низку правопорушень, переважно на території Світловодського та Онуфріївського районів (в акваторії Дніпра). У браконьєрів вилучено незаконно виловлену рибу та знаряддя вилову (сітки, ятери, човни), укладено відповідні протоколи та відкрито 8 кримінальних проваджень, проте судових рішень поки ще немає.
Керівники територій поінформували про проблеми, які виникають під час протидії незаконному вилову риби та її реалізації у Світловодському та Онуфріївському районах та координацію дій відповідних служб.

Як зазначив Сергій Коваленко, за підсумками наради буде зроблено відповідні висновки і прийнято рішення. Через 10 днів усі служби і компетентні підрозділи подадуть до облдержадміністрації звіти про виконані заходи із протидії незаконному вилову риби в акваторії водойм Кіровоградщини у період весняно-літньої заборони.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool