Кропивницький: в обласній державній адміністрації відбулася нарада

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

15 березня в Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням першого заступника очільника ОДА Сергія Коваленка щодо забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного та оздоровчого призначення, адміністративних будівель.

Управління ДСНС в області представив т.в.о. заступника начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов, який виступив із доповіддю про протипожежний стан об’єктів соціальної сфери.

Зокрема він довів до присутніх інформацію про результати перевірок даних закладів у Маловисківському районі та Маловисківській ОТГ. Під час перевірок першочергова увага зверталась на виконання керівниками та відповідальними посадовими особами заходів щодо запобігання виникненню і поширенню пожеж, стан електромереж, наявність пристроїв блискавкозахисту, проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, стан систем пожежної автоматики, наявність первинних засобів пожежогасіння тощо.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool