Кропивницький: в бібліотеці вшанували матерів

Травень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Одне слово, перед яким усі народи низько схиляють голови. Це слово – Мати.

На свято матері «Добре, коли з нами завжди наші мами» , що відбулося в бібліотеці – філії №21 міської централізованої бібліотечної системи, бібліотекарі запросили не тільки маленьких читачів, а й найдорожчих для них людей – їх мам. Їм були адресовані найкращі, найдобріші слова вдячності, пісні, вірші.

В різноманітних конкурсах діти продемонстрували і своє вміння бути справжніми господарями, і знання інтересів та вподобань своїх мам. Бо вони, їх мами, змогли довести, що вони добре знають своїх дітей, адже постійне спілкування в сім’ї дозволяє дітям та батькам краще пізнати один одного

. В салоні краси, який створили діти, присутні мами змогли зробити оригінальну зачіску та пригоститися запашною кавою, послухати музику.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool